Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše hřiště

                  Golfové hřiště má par 56.Hraje se 2x9 jamek.

Jamka č. 1 délka 155 metrů,par 3.Hraje se dolů z kopce.Vpravo za greenem je rybníček označen žlutými kolíky. Za ním je červená vodní překážka.Tato jamka je na hřišti nejdelší.

sekac-021.jpg

Jamka č.2 délka 124 metrů,par 3.Za greenem na pravé straně je bunker s vysokou hranou.Nalevo se nachází aut.

sekac-017.jpg

Jamka č.3 délka 50 metrů,par 3.Hraje se z asi čtyři metry vysokého převýšení.Od greenu vlevo a částečně za ním je červená vodní překážka.Na pravé straně přístřešek na nářadí.

sekac-019.jpg

Jamka č.4 délka 30 metrů,par 3.Odpaliště je umístěno na hrázi vodní nádrže.Odpaluje se dolů z hráze přes červeně označenou vodu.Za stupňovitým greenem je také označená voda a široký bunker.

sekac-015.jpg

Jamka č.5 délka 40 metrů,par 3.Hraje se přes vodní nádrž.Při utopení míčku nebo přestřelení červených kolíků za greenem se pokračuje z vyznačené drop zóny.Green je zasazen do svahu a vpravo od něj jsou hranice hřiště značené autem.

sekac-016.jpg

Jamka č.6 délka 14 metrů,par 3.Nejkratší jamka hřiště ale určitě ne nejlehčí.Mezi odpalištěm a greenem leží jen travnatý dva metry hluboký příkop.Těsně za greenem a na jeho levé straně je bunker.

sekac-020.jpg

Jamka č.7 délka 128 metrů,par 4.Na green není z odpaliště vidět.Ve výhledu brání skupina stromů a zděná vodárna.Dostat se na green první ranou je hodně obtížné, proto má jamka jako jediná par 4.

 

Jamka č.8 délka 102 metrů,par 3.Hraje se do kopce přes stromy.Green je z levé strany částečně zakrytý červenou vodní překážkou,ve které končí krátké rány.

sekac-029.jpg

Jamka č.9 délka 74 metrů,par 3.Celkem oddechová jamka.Po levé straně jsou hranice hřiště označené červený mi kolíky.Za greenem s vyvýšenou přední stranou je vyznačen aut.

 

sekac-022.jpg